Kvartal 48 ligger midt i Hamar sentrum, og er et kjøpesenter utviklet for flotte butikker og et hyggelig handelsmiljø. Gårdene i dette kvartalet er velkjente for Hamars borgere, og det har vært drevet handelsaktiviteter i flere generasjoner. Mange i Hamar har et forhold til kvartalet, enten de er av den eldre eller yngre generasjonen.

 

KVARTALETS NYE FRAMTID

Dagens eier utvikler nå kvartalet videre, og tar et viktig og spennende skritt inn i kvartalets nye fremtid. Hele kvartalet rustes opp til dagens nivå og krav til standard. Beliggenheten er fantastisk for bymennesket – og nå blir bygningsmassen tilpasset tiden vi er i.

Foruten kvartalets eksteriør med fasader og ulike bygg, blir senteret vesentlig oppgradert og tilpasset nye og spennende butikker. Her skal du kunne finne det få andre tilbyr i Hamar av kvalitet og mangfold! I kvartalets øvre etasjer bygges det nå ca 30 leiligheter. Ønsker du å bo midt i Hamar sentrum vil du i Kvartal 48 nå finne flotte, lyse og praktiske leiligheter med smakfull innredning og spennende planløsninger. Her finner du leiligheter som skal være tilpasset de fleste ønsker du måtte ha. Leilighetene er romslige og mange har fantastisk utsikt til Mjøsa. Med takoverbygget balkong og den flotteste mjøsutsikten du finner i sentrum kan du her nyte Hamars mest sentrale beliggenhet. Bedre blir det ikke! Og; leilighetene er ferdige! Her kan du kjøre rett ned i garasjen, ta heisen opp til leilighetens etasje og flytte rett inn. Hvitevarene er til og med på plass!

LEILIGHETENE

Det finnes leiligheter med helt åpen kjøkkenløsning og leiligheter med eget kjøkken. Noen har ett bad, de fleste leilighetene har to bad. Alle leilighetene har egen bod, og flere har innvendig bod som kan benyttes som vaskerom. De fleste leilighetene har takoverbygget balkong, noen har fransk balkong. Alle leiligheter ligger i en etasje med ny heis, og passer både den yngre og eldre garde. Plan 4 inneholder leiligheter fra 40 til 98 kvm, og plan 5 med 7 leiligheter. Et nytt plan 6 er under bygging, og vil inneholde totalt 8 leiligheter. Det blir inngang fra Strandgaten, Sverresgate og Torggaten.

 UTEOPPHOLDSPLASS/TERRASSER

Når det gjelder uteoppholdsplass, har leilighetene egne terrasser med areal fra ca. 15 til 47 kvm med gode møbleringsmuligheter. I tillegg vil det være ca. 40 kvm felles adkomstbalkong mot «gårdsplass» med solgunstig orientering. Felles takterrasse på ca. 470 kvm vil bli etablert på tak i Strandgt. 43/45.

MILJØ

I dag er det viktig å bruke produkter som ikke er helseskadelige eller på annen måte skader miljøet. Dette har medført at vi i stor grad bruker tradisjonelle materialer som for eksempel betong, stein, mur, keramikk, tre, stål, glass og gips. Men det er ikke mulig å bygge moderne bygninger uten et visst innslag av moderne materialer basert på plastråstoffer, og det er bevisst prøvd å redusere denne bruken i prosjektet. Leilighetene i Kvartal48 vil bli lagt ut for salg innen kort tid. Det er Hedmark Eiendom som administrerer dette.

 

KILDE: HEDMARK EIENDOM