Om Multi Bygg AS

Multi Bygg AS leverer profesjonelle bygg- og entreprenørtjenester på Innlandet, med et fokus på lokalt talent og tilstedeværelse. Basert på over 70 års erfaring i bransjen, vet vi hvordan vi best mulig kan oppfylle ønskene til våre kunder. Kjerneverdiene våre, redelighet, åpenhet og trygghet skinner gjennom alle ledd av vår bedrift og vårt arbeid, og gjenspeiler våre mål internt og eksternt.

Multi Byggs historie og utvikling

Multi Bygg AS ble etablert som et aksjeselskap i 1977, men har røtter som strekker seg tilbake et personlig selskap etablert i 1952. Helt siden oppstart har vi hatt et tydelig fokus på lokal tilstedeværelse og smidige samarbeid i vårt arbeid. Vi er i dag stolt etablert som en lokal entreprenørbedrift på Innlandet med primær virksomhet i kommunene Ringsaker, Hamar, Elverum, Løten, Stange, Lillehammer og Gjøvik.

Vi er stolte av å være en lokal bedrift for Innlandet-regionen. Vi deltar aktivt som utvikler av lokalsamfunnet, ikke bare gjennom våre byggeprosjekter, men også som godkjent lærling- og utplasseringsbedrift. I tillegg er vi stolte sponsorer av lokalidretten, blant annet av Brumunddal fotballklubb.

Våre kjerneverdier

Våre kjerneverdier er grunnlaget for alt vi gjør. Disse verdiene styrer vårt arbeid og forplikter oss til å tilby deg den beste opplevelsen i hvert prosjekt. De definerer ikke bare hvem vi er som selskap, men viktigst av alt hva vi lover våre kunder, samarbeidspartnere og ansatte. Vi tror på å bygge sterke relasjoner og oppnå bemerkelsesverdige resultater gjennom følgende verdier:

Redelighet

Vi gir deg trygghet i ditt valg av entreprenør. Når du velger oss, kan du stole på at vi er profesjonelle og ansvarlige i alt vi gjør. Vår effektive og pålitelige tilnærming betyr at du får det du trenger, når du trenger det. Som en pålitelig partner er vi dedikerte til å levere resultater og oppfylle våre forpliktelser.

Åpenhet

Vår åpenhetskultur betyr at vi er fleksible for å imøtekomme dine ønsker og behov. Vi er alltid løsningsorienterte og klare til å tilpasse oss for å gi deg den beste opplevelsen, samtidig som vi deler våre tanker og erfaringer. Med vårt nytenkende og vidsynte team, kan du være sikker på at vi alltid utforsker innovative tilnærminger for å sikre at du får et best mulig resultat.

Trygghet

Med oss kan du forvente en tilgjengelig og rettferdig partner. Vi er lojale og ærlige i vårt samarbeid, og vi gir deg den forutsigbarheten du trenger. Vårt mål er å skape en atmosfære som gir deg den tryggheten du fortjener, uansett om du er en kunde, samarbeidspartner eller ansatt av Multi Bygg AS.

Hvorfor velge oss?

Hos Multi Bygg AS har vi en lidenskap for å levere en positiv opplevelse for alle involverte i et byggeprosjekt. Vi er blide og imøtekommende og har en hyggelig tone både internt og eksternt. Vårt sterke fokus på god dialog, skreddersydde løsninger og kundetilfredshet er kjernen av vår forretningsfilosofi. 

 

Hovedmarkedene for våre prosjekter er næringsbygg, boligbygg og rehabilitering både for private og offentlige. Vår ekspertise spenner over en rekke entrepriseformer, inkludert totalentreprise, generalentreprise, hovedentreprise og samspillsentreprise. Betong- og tømrerarbeid gjennomføres som egenproduksjon gjennom våre egne fagarbeidere.

 

Uansett hva du er på utkikk etter, finner du hos Multi Bygg AS en dedikert og samarbeidsvillig partner. Vi er alltid klare til å sette våre ferdigheter og erfaring til tjeneste for å realisere dine byggeprosjekter.

Kvalitet

Vi er stolte av kvaliteten på arbeidet vi leverer. For oss handler kvalitet om mer enn bare overholdelse av standarder – det handler om å skape et felles mål og levere riktig produkt til avtalt tid. Vi tror på nært samspill og en helhetlig tilnærming som tar hensyn til dine ønsker. Vår oppgave er å finne ut hvordan vi kan oppfylle dem. Dette betyr at vi er lydhøre, innovative og dedikerte til å levere resultater som går utover forventningene. Sammen finner vi de riktige løsningene for dine behov.

HMS

Hos Multi Bygg er vår øverste prioritet å sørge for at det er trygt å jobbe, både for våre ansatte og våre samarbeidspartnere. Vi mener at sikkerhet er en grunnleggende forutsetning for å levere prosjekter av riktig kvalitet og innenfor de rette tidsrammene. Vi investerer derfor tid og ressurser i omfattende HMS-tiltak for å skape en arbeidsplass som er fri for farer og risikoer. Dette gir våre ansatte og samarbeidspartnere den nødvendige tryggheten til å fokusere på oppgaven foran dem, med full tillit til at de er beskyttet og ivaretatt. Sammen jobber vi for en sikrere og sunnere arbeidsplass, der kvalitet og sikkerhet går hånd i hånd.

Vi har utført en rekke prosjekter som ...

 • Forretningsbygg
 • Boligbygg
 • Leilighetsbygg
 • Betongenarbeider
 • Landbruksbygg
 • Skolebygninger
 • Barnehager
 • Omsorgsboliger
 • Industribygg
 • Kontorbygg
 • Byggfornyelse og rehabilitering
 • Offentlige bygg

Snakk med oss om ditt neste prosjekt

Vår dør er alltid åpen for en samtale, og vi er her for å besvare dine spørsmål, diskutere ideer og hjelpe deg med vår ekspertise og erfaring. Vi ser frem til å høre fra deg og være en del av ditt neste byggeprosjekt.