Våre ledige stillinger

Utforsk våre ledige stillinger og oppdag hvordan det er å være en del av Multi Bygg-familien. 

Å jobbe for oss handler om mer enn bare en jobb – det handler om en karriere bygget på fellesskap og dedikasjon til kvalitet. Vi verdsetter våre ansatte som en viktig del av vår suksess, og vi tilbyr et arbeidsmiljø som reflekterer våre kjerneverdier. Vi er forpliktet til å opprettholde de høyeste standardene for våre ansatte, og dette inkluderer å følge tariffavtaler fra Fellesforbundet. Som en organisasjon som setter stor pris på faglige verdier og samarbeid, er vi stolte av å være en fagorganisert arbeidsplass. 

Vi ser frem til å ønske nye medlemmer som deler vårt engasjement for kvalitet velkommen til vårt team.


Vi søker lærlinger i betong- og tømrerfaget!

Ønsker du en spennende karriere innen bygg og anlegg? Multi Bygg AS gir deg nå muligheten til å bli en del av vårt dedikerte team som lærling.

Stillingstittel

Arbeidssted: Brumunddal

Send oss en åpen søknad?

Vi ønsker alltid å høre fra dyktige og motiverte enkeltpersoner som deler vår lidenskap for kvalitet. Hvis du føler at du kan berike vårt team med din kompetanse og innsatsvilje, men du ikke ser noen relevant stilling utlyst for tiden, oppfordrer vi deg til å sende en åpen søknad. Din åpne søknad kan være starten på en spennende karriere hos oss, og vi ser frem til å utforske mulighetene sammen.

Merk at vi stiller krav om fagbrev og førerkort klasse B.

Send oss en åpen søknad